четврток, 21 мај 2020

Вести

Професорот Јовевски: Требаше да се превземат мерки на време, наместо да ги сочуваме работните места, ние сега нудиме помош на оние кои останале без работа

Професорот Лазар Јовевски во гостувањето во емисијата „Што не е јасно“ на телевизија Алфа истакна дека требаше...