среда, 20 мај 2020

Вести

ЗАЕВ ГО ОТКРИ ПЛАНОТ- ГО „ТАКСАЛ ГОЦЕ“: И јас сакам целосно да се реализира договорот со Бугарија – ние имаме заедничка историја

Зоран Заев најавува дека доколку победи на предвремените парламентарни избори во целост ќе го реализира Договорот...
Вести

Мицевски: Толку се неспособни што реализиран проект во вредност од еден милион евра, две години чека да биде пуштен во употреба.

Толку се неспособни што реализиран проект во вредност од еден милион евра, две години чека да биде пуштен во употреба. Во...