вторник, 19 мај 2020

Вести

Шекеринска не знае да каже кога Македонија ќе почне преговори со ЕУ, Николоски посочи дека додека СДСМ е на власт тоа нема да се случи

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски и министерката за одбрана Радмила Шекеринска, денес се соочија...