недела, 17 мај 2020

Вести

Стојаноска ги повика сите да летуваат во Македонија: Сега е време прво самите на себе да си помогнеме и да ги поддржиме нашите економски субјекти

Дафина Стојаноска од ВМРО-ДПМНЕ преку видео порака на својот Фејсбук профил ги повика сите да летуваат во Македонија. -Нашето...