среда, 13 мај 2020

Вести

Николова Буџаку: Кирацовски си ги вработи сите швалерки од по селата, го избрка од работа нашиот другар кој што работеше во партијата

Ние имавме другар кој што внатре работеше постојано 24 часа за партијата, беше избркан од Кирацовски затоа што...
Вести

Николова Буџаку: Сега сфаќам дека Заев не ја зборува вистината, во позадина се крие лик со желба за превласт кој се грижи своите бизниси

Зоран Заев кога го гледате, гледате едно и мислите дека гледате среќа, а во позадина се крие сосема друг лик, желба...