вторник, 12 мај 2020

Вести

Грчки хакери упаднаа во македонските Министерства за финансии и економија – објавени електронски пошти и лозинки на вработени

Грчки хакери упаднаа во македонските Министерства за финансии и економија. Грчки хакери упаднаа во Министерството...
Вести

Мицевски: По Решение на Уставниот суд на иницијатива на ВМРО-ДПМНЕ, е запрена исплатата на платите на СЈО, дел од незаконските уредби на владата во вонредна состојба

Никола Мицевски, досегашниот координатор на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, вечерва во „Само Вистина“ во Канал...