недела, 10 мај 2020

Вести

Дневен преглед на состојбата со Ковид-19 во светот: Само шест нови случаи на коронавирус се регистрирани во Грција во изминатите 24 часа

Според најновите податоци, во светот со новиот коронавирус досега се заразиле 4.145,6389 лица. Од нив починале 281.921,...