петок, 8 мај 2020

Вести

Димитриеска-Кочоска: Разочарувачки е моментот дека само половина од компаниите кои аплицирале за сетот мерки добиле помош за излез од кризата

Гордана Димитриеска-Кочоска, дополнителна заменичка министерка за фининасии во своето гостување на телевизија...