среда, 6 мај 2020

Вести

Мисајловски: Во услови кога граѓаните се ограничени, многу компании се затворени не треба често да се менуваат уредбите на Владата

Владо Мисајловски, потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ во своето вклучување во вестите на Канал 5 посочи дека во период...
Вести

Мисајловски: ВМРО-ДПМНЕ е спремно за избори кога и да се, датумот зависи од податоците кои што ќе ги изнесат здравствените власти на лидерската

Владо Мисајловски, потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ вечерва имаше вклучување во вестите на Канал 5 каде што посочи...