петок, 1 мај 2020

Економија

СДСМ повторно на власт, Македонија нема пари: Ако не се зголемела акцизата ќе немало средства за редовно сервисирање на буџетот

Постарите граѓани сигурно се сеќаваат на времињата кога владини преставници од редовите на СДСМ на редовни прес...
Вести

Од бројката ќе ве полазат морници: Еве колку новинари починаа од коронавирусот известувајќи од болниците и критичните жаришта

Десетици новинари починаа низ светот од новиот коронавирус во изминатите два месеца, соопшти невладината организација...