петок, 10 април 2020

Вести

Поразителна статистика за Македонија: Хрватска ја објави стапката на смртност од коронавирусот во регионот и ни покажа колку “блескаме“

Просечната стапка на смртност од коронавирус во земјите од поранешна Југославија е 2,7 проценти. Хрватските медиуми...
Вести

Калајџиев кон Забрчанец: Попусто се даваат гаранции, кога немаме механизми кои гарантираат дека власта нема да ги злоупотреби овластувањата

Професорот по правни науки од правниот факултет од Скопје, Гордан Калајџиев на денешното гостување во Топ Тема...