вторник, 7 април 2020

Вести

Николоски: Банките да престанат да се богатат на грбот на народот, ако граѓаните и стопанството колабираат ќе нема кој да им плати ни основица, ни камата

Македонија е пред најголемата економска криза. Точно дека најголемиот дел од причините се поврзани со пандемијата...