недела, 29 март 2020

Вести

„Граѓаните и стопанствениците најмногу ги загрижуваа фактот што Владата нема план како да се справи со економските последици од пандемијата“

Граѓаните се загрижени бидејќи Владата нема јасен план и стратегија за справување со економските последици како...