вторник, 24 март 2020

Познати

И таа сакаше да придонесе во борбата против коронавирусот, но наиде на остри критики- Рита Ора овие денови живее во солзи (ФОТО)

Ситуацијата која снајде бројни земји ширум светот поради пандемијата на коронавирус вклучи и активирање на многу...
Вести

Нелоски: Се уште неможам да си објаснам зошто Скопје кој е збратимен со повеќе градови од Кина, Европа, па и од Америка нема побарано помош

Скопје во моментов е со најмногу заразени со вирусот, а животот си продолжува во градот со секојдневни гужви и...