понеделник, 16 март 2020

Вести

Пендаровски не прогласува кризна состојба, Филипче обелоденува 7 нови случаи со коронавирус: Способна ли е власта да се справи со состојбата?

Кај пет лица денеска е потврдено присуство на коронавирусот, а уште две лица се дијагностицирани во лабораторија...