недела, 15 март 2020

Познати

Маките на фудбалерот чија сопруга има пет деца: „Жена ми не сака да правиме дете во изолација, предложете добра серија“ (ФОТО)

Поранешниот шпански репрезентативец, Фанцеск Фабрегас, кој моментно настапува во Монако, побара помош од навивачите...
Вести Вести

Сведоштво на нашинец кој живее во Италија: Венеција е мртов град, од утре не одиме на работа, од семејството може да излезе само еден член!

Нашинец од Дебар кој живее со семејството во Италија за КУРИР посведочи за ситуацијата која се случува таму овие...