четврток, 12 март 2020

Вести

МЕРКИТЕ КОИ ГИ УСВОИ ВЛАДАТА СЕ МЕРКИТЕ КОИ ГИ ПРЕДЛОЖИ ВМРО-ДПМНЕ ЗА СПРАВУВАЊЕ СО КOPOHА: Филипче и Владата на СДСМ го изневepија македонскиот народ, ќе има одговоност

Генералниот секретар и носител на листата на пратеници во изброната единица три на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев во...
Вести

Стојаноска: Сите заедно сме обединети во тоа најголемото зло што на Македонија што и се случи изминатиов период повеќе да не ја добие таа шанса

Дафина Стојаноска, носител на изборната единица 6 за престојните парламентарните избори од ВМРО-ДПМНЕ во своето...
Вести

Нема дезинфекција во МНР по посетата на Димитров и делегација во Шпанија: И МДС реагираше за непреземањето мерки за заштита на вработените од коронавирусот

На 19 и 20 февруари, министерот за надворешни работи Никола Димитров и придружна делегација беа во посета на Шпанија,...