вторник, 10 март 2020

Вести

Чулев: Спасовски само на еден месец пред замине донел 1750 решенија за распоредување, а делел решенија и на 3-ти јануари како технички премиер

-Тензиите во МВР се случија затоа што сите тендери беа поминати, а немаше лични карти, патни исправи, возачки дозволи...
Вести

Николоски: Предводник сум на тим кој во четвртата изборна единица ќе ја донесе обновата и овој крај ќе биде најпосакуваниот крај за живеење во Македонија

Предводник сум на тим кој во четвртата изборна единица ќе ја донесе обновата и овој крај ќе биде најпосакуваниот...
Вести

ОВА СЕ НОВИТЕ ПРАТЕНИЦИ НА ВМРО-ДПМНЕ: Објавени носителите на листи на опозицијата, погледнете кои се кандидатите, ова се нивните биографии

Носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ се микс помеѓу докажани политичари без црна дамка и нови лица во политиката...