понеделник, 9 март 2020

Вести

Шилегов пред 11 дена беше во Мадрид- Учесниците на конгресот потпишале дека изминатите 15 дена не патувале во загрозените подрачја со коронавирус

Учесниците на конгресот на СДСМ во скопскиот хотел „Александар Палас“ потпишале изјави дека во изминатите 15...
Вести

Стоилковски: Алармантно, на скопскиот аеродром нема превентива од корона вирус, а неспособноста на Филипче и владата ја плаќаат граѓаните

Алармантно, на скопскиот аеродром нема превентива од корона вирусот, а неспособноста на Филипче и на владата ја...