недела, 8 март 2020

Вести

ССЕРИ до Ковачевски: Дали се сеќавате како договараа преземање на синдикатот Вашите сопартијци во Битола и каков притисок се  вршеше  врз синдикатот?

Синдикатот по повод вчерашната изјава на директорот на АД ЕСМ, Васко Ковачевски, по поставено новинарско прашање...