сабота, 7 март 2020

Вести

НОВИ ДЕТАЛИ: Возачот на заболените сопружници не е заразен, но заедно со 22 патници останува во изолација- тројца ја напуштиле Македонија

Министерството за здравство информира дека возачот на автобусот со кој допатуваа двајцата ново-заболени пациенти...
Вести

Има ли информации Палмер дека Заев заминува во политичка пензија: Апелиpa дека имплементацијата на Преспанскиот договор е клучна и по изборите

Авторот на текстот нотира дека Македонија е пред предвремени парламентарни извори од чиј исход би можела да зависи...