вторник, 3 март 2020

Занимливости

Љубителите на авиони ќе нема да трепнат, на паничарите ќе им замрзне крвта- еве како изгледа слетување на скопскиот аеродром (ВИДЕО)

Иако видеото е поставено во месец јули минатото лето, многумина не ни претпоставуваат како изгледа слетување...
Вести

Митовски: Не се знае кој од вас следен ќе му стапне на нога на „шефо“, ги повикувам сите медиуми утре со мене да застанат пред судот каде ќе дадам изјава

Вистината е како шило… Можете да не тужите, судите, неправедно обвинувате ама нашиот производ е вистината, тоа...
Вести

Дерковски: Електронските медиуми ќе можат да склучат максимален договор од 15 илјади евра со партиите за време на парламентарните избори

Забележливо е присуството на портали кои никнаа како печурки пред изборите и преку 200 портали се пријавени имаме...