март 2020

Економија

Арсовска: Сега, веднаш, итно и неодложно да им се помогне на микропретпријатијата, затоа што нема да останат компании кои ќе генерираат средства во буџетот

Данела Арсовска Претседател на Сојузот на Стопански комори, во вечерашната Топ Тема на Телма телевизија, истакна...