петок, 28 февруари 2020

Вести

Мицкоски: Бидејќи Заев вели дека СДСМ не е македонска партија, ги повикувам Македонците да гласаат против Заев, а Албанците да не бидат манипулирани

Бидејќи Заев рече дека СДСМ не е македонска партија, ги повикувам Македонците да гласаат против Заев, а Албанците...
Вести

Мицкоски: До каде е ветувањето за реконструкција на училиштето „Кирил Пејчиновиќ“ во Тетово, велевте сами ќе го реновирате ништо, а не е изградено, владата имаше ветување дека ќе направи многу

До каде е реновирањето на гимназијата „Кирил Пејчиновиќ“ во Тетово, го праша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан...