среда, 19 февруари 2020

Вести

Мицкоски на средба со просветните работници во Охрид: Зголемување на просечните плати за 25%, намалување на невработеноста под 10%, поддршка на образованието

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска оствари средба со просветните работници во Охрид. -Се обврзав...
Вести

Мицкоски ја посети ОДВ електрик: Ќе инвестираме 2 милијарди евра за еден мандат во градба на патишта, тоа се свежи пари во економијата

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска ја посети фабриката ОДВ електрик. Денеска сме во Охрид, во рамки...