среда, 19 февруари 2020

Вести

Николоски: Техничката Влада од сам старт е дерогирана, изборите нема да бидат фер, но и при такви услови ВМРО-ДПМНЕ ќе победи

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски во дебата со потпретседателката на СДСМ Радмила Шекенринска...