вторник, 18 февруари 2020

Вести

Стаменковска Стојковски: Признание од страна на Директорката на Централен регистар за статусот на вработените е доволна потврда за незаконското вработување

Признание од страна на Директорката на Централен регистар за статусот на вработените е доволна потврда за незаконското...