понеделник, 17 февруари 2020

Вести

ФАТЕНИ НА ПИ-МЕРКИ, ЗАЕВ ИМАЛ TAJHA СРЕДБА СО ЈАНЕВА: Пендаровски демантиpa, во споменатиот период не живеел во вилата на Водно

Катица Јанева, правник кој заврши неславно, без разлика на просекот со кој што таа го завршила своето високо образование...