понеделник, 17 февруари 2020

Вести

Шамбевски: Под еден- маршот е апсурден до лудило, под два- на Заев веќе никој не му верува и под три- од ова најголем ќар имаше УМС

Поранешниот амбасадор Оливер Шамбевски го прокоментира „маршот за правда“ на СДСМ. -Значи вака сега да Ви кажам…...