недела, 16 февруари 2020

Вести

Мицевски: Македонија повеќе нема време за чекање и не смее да биде заложник на криминалните и антидржавните политики на Заев

Почитувани колеги пратеници, почитувани претставници на медиуми и целата македонска јавност, Република Македонија...