петок, 7 февруари 2020

Вести

Василевска: Власта сака по неуспешното СЈО да создаде Закон за ЈО во паничен обид зада ги заштити своите пулени кои направија сериозни кривични дела

Професорката на правниот факултет и член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Иванка Василевска, вечерва во „Што...