вторник, 4 февруари 2020

Вести

Тасева: Обвинителите од СЈО не може да бидат дел од новото Јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција

Слаѓана Тасева смета дека во Законот за јавно обвинителство мора точно да се утврди кој обвинител ќе го води Јавното...
Вести

Рунчева: ВМРО-ДПМНЕ покажува инклузивност за сите кои имаат добри идеи кои ќе ги натераат младите да останат во Македонија

Христина Рунчева, претседател на Комисија за надворешни работи на ВМРО-ДПМНЕ во „Што не е јасно“ на Алфа телевизија...
Вести

Тошковски: СДСМ и Десковска имаа една година за да го достават законот за ЈО во работна верзија до Венецијанската комисија, тоа не го сторија

Панче Тошковски од ВМРО-ДПМНЕ на 24 Телевизија во емисијата „Отворено“ вечерва истакна дека власта пробува со...