понеделник, 3 февруари 2020

Вести

Спасовски со оправдувања се вади за изборите, потпишаните решенија во МВР, партиските вработувања и статусите на Петровска

Во врска со прашањето за изборите и денешните изјави на Заев во коишто власта се закани дека ако не се донесе законот...