среда, 29 јануари 2020

Вести

Мисајловски: Народот во Ѓорче Петров ќе победи затоа што тука љубовта кон силна и достоинствена Македонија е најсилна

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски, беше во посета на Општинскиот изборен штаб  во Ѓорче Петров. „Одлична...
Вести

Манаскова: Владата на СДСМ не е легитимна да предлага стратегија за интеркултурализам преточена во паролата „Едно општество за сите“

Во емисијата Анализа на Tелевизија 24 пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Магдалена Манаскова истакна дека во Македонија...
Вести

Стоилковски до Костадинов: Што бара Славјанка Петровска на партиски состаноци на СДСМ по општински одбори и во централа?

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски побара од неговиот колега од СДСМ, Костадин Костадинов јавно да одговори-...