вторник, 28 јануари 2020

Вести

Тошковски: СДСМ бегаше, ВМРО-ДМПНЕ бараше дебата за законот за јавно обвинителство, сите експерти потврдија дека треба транспарентност

Сето она што денес беше изнесено на јавната дебата како забелешка за законот за јавното обвинителство ВМРО-ДПМНЕ...
Вести

Кацарска ургирала за обвинителски и судски одлуки, Јовевски уште го крие писмото од Јанева, Спасовски го оштетил буџетот за 4 милиони евра

Факти на денот: 1.Ла Верита објавува: Заев шурувал со командат Баци од УЧК за да добие 5.000 гласа во Тетово. 2.Кацарска...