сабота, 25 јануари 2020

Вести

Муцунски: Заев за едно деноноќие менува изјава, вчера биле обезбедени предмети на СЈО, а денес дополнително треба да се обезбедат

Тимчо Муцунски во своето интевју во дневникот на МРТ посочи дека сите постапки кои што се водат на еден или друг...