вторник, 21 јануари 2020

Вести

Полицијата на висина на својата задача- секојдневно го сузбива и решава криминалот кој владее во Скопје откако СДСМ е на власт

Решавањето на криминалот во Македонија и во Скопје речиси да започна да се решава откако на почетокот на месецов...
Вести

Смртоносна магла го гуши Скопје, директорот на Дрисла тврди со глава дека проблемот не е во депонијата и ги обвинува Италијанците

Скопје е најзагаден град на Балканот, а властите сеуште не го нашле изворот на загадувањето и постојано убедуваат...
Вести

Колариќ: Откако седнаа во фотелји за СДСМ повеќе нема радиоактивен воздух од индустриските објекти туку загадувачи се домаќинствата

Пред да седнат во фотелја викаа дека скопјани дишат радиоактивен воздух и дека индустриските објекти се тие кои...
Вести

Прашања кои што заслужуваат одговор: Неколку прашања кои што Коста Петров треба да им ги постави на министрите од неговата влада…

Имено, функционерот на СДСМ Петров во неколку прилики, односно во наликик на некоја си успешна влада и напредна...
Вести

Милошоски: Со предлог законот за ЈО, Заев сака да им обезбеди сигурни и високи позиции на поранешните обвинители од СЈО, во нив гледа заштитен механизам за сите сторени криминали

Една од главните забелешки е што во преодните и завршните одредби на предлог законот за Јавно обвинителство се...