четврток, 26 декември 2019

Вести

Јолевска – Попоска: Најголемите забелешки на бизнисмените во однос на економијата во 2019-та e тромата државна администрација

Според Јованка Јолевска – Попоска, генералната директорка на “Про-кредит банка” малите и средните претпријатија...