вторник, 24 декември 2019

Вести

Тошковски: Не можеме да очекуваме реформи и демократизација кога премиерот не е пример за тоа како треба да се однесува еден граѓанин

Ние не можеме да очекуваме реформи и демократизација кога премиерот не е пример како треба да се оценува еден...