петок, 20 декември 2019

Вести

Николоски: Високото ниво на корупција е единствена причина зошто немаме и нема да имаме датум за преговори со оваа влада (ВИДЕО)

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, во интервју за „360 Степени“ зборуваше за блокадата на Франција...