четврток, 19 декември 2019

Вести

Мицкоски: Албанците не се така среќни како што некој сака да ги прикаже, разочарани се од политиките и лагите од страна на СДСМ

Во вечерашното гостување во емисијата Клик плус, Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски посочи дека во...
Вести

Мицкоски: Јас знам како сум го стекнал својот имот и прифаќам ветингот да започне од мене, се надевам дека и останатите политичари ќе прифатат да им се прочешла имотот

Ветингот кој што го предлага ВМРО-ДПМНЕ е за доброто на целата држава, истакна претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан...