вторник, 17 декември 2019

Вести

Димовски: Апсурд е да во Судскиот Совет, претседателот и власта поставуваат стручни соработници кои не знаат колку судови има во Македонија

Саше Димовски, новинар гостуваше во дебатната емисија „Што не е јасно“ каде што образложи дека за актуелната...