понеделник, 16 декември 2019

Вести

Мицкоски – Бенгстон: Најголемиот проблем со кој се соочува нашата држава е криминалот и корупцијата во највисоките ешалони на власта

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски оствари средба со амбасадорката на Кралството Шведска, Кристин...