понеделник, 9 декември 2019

Живот и стил

Текст кој ќе го разберат сите кои имаат загубено некого: Сакајте ги луѓето додека се живи, потоа не им требаат цвеќиња

Дали навистина е важно кој е посилен, попаметен, подобар или побогат? Колку ги забележуваме луѓето околу себе кои...
Вести

Република: Каде е торбата со парите и зошто Рускоска не ги погледнала сите докази, а побрза да ја затвори истрагата само со тројца обвинети?

Обвинителката Вилма Рускоска не се сеќава дали ги погледнала снимките од безбедносните камери во домот на Бојан...