сабота, 7 декември 2019

Вести

Стоилковиќ: За македонски концепт зборуваат оние кои се откажаа од името на сопствениот, македонскиот народ и државата

“МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ”, за што станува збор? Во последно време мошне често во јавноста слушаме за некаков “македонски...