декември 2019

Вести

Стаменковска: Нема да дозволам ниту еден вработен во јавната администрација да биде жртва на партиската машинерија на СДСМ

Моја чест и особено задоволство е предлогот да бидам дел од Владата за спроведување на предвремените парламентарни...