четврток, 28 ноември 2019

Вести

Ѓорчев: Откако дојде владата на Заев имаме историска демографска рецесија, историско иселување и фрапантен пад на инвестициите од 84 проценти

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Владимир Ѓорчев на пратеничките прашања денеска истакна загрижувачки бројки во однос...
Вести

Стојаноска: Дали министерот за здравство Филипче е запознаен со вработувањата на фамилиите на неговите најблиски соработници

На денешната собраниска седница пратеничката од редовите ВМРО ДПМНЕ Дафина Стојаноска постави неколку собраниски...