четврток, 28 ноември 2019

Вести

Јанушев до Манчевски: Како не ви е срам што клеветите дел од луѓе кои ве бранеле на 27 април дека сакале да ве убијат, сега тие лежат затвор на правдина

Вие Манчевски клеветите луѓе кои ве бранеле луѓе на 27 април. Зошто не кажувате дека ве бранеле. Вие за истите велите...