среда, 27 ноември 2019

Вести

Ѓорѓиевски до Димовски: Потруди се да ни објасниш колку труд си вложил во криминалите на твојата шефица Катица Јанева и колку чинел тој ангажман

Примислав, ни Катица веќе не ти верува кога се колнеш како Заев дека не си влегол во крими шемите на СЈО за пари,...
Вести

Мицкоски со повик: Ајде сите заедно да ја ослободиме Македонија од оваа криминална влада и на 12 април да ја започнема Обновата за Македонија

Денеска сме во Општина Центар, во Скопје, разговараме со центарци за денешното секојдневие во Македонија, за проблемите...