сабота, 23 ноември 2019

Познати

Ова е куќата која Богдана ја доби во миразот- утре Цеца тука ќе биде пречекана во раскош, а потоа Вељко во неа ќе ги всели своите кучиња

Утре јавноста со нетрпение ја очекува свадбата на деценијата која ќе се случи помеѓу синот на Цеца и Богдана Родиќ. Таа...